Ulti Clocks content
GreekEnglish (United Kingdom)
 
News
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 04 June 2014 13:59

ΘΕΜΑ: Έκτακτη ενημερωτική συνάντηση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο πρόεδρος και η Διοίκηση του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης σας καλούν την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 5μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κρεαταγοράς για την καθιερωμένη συζήτηση με θέματα:

· Ενημέρωση προέδρου.

· Εφαρμογή κανόνων λειτουργάς της αγοράς.

· Τήρηση ωραρίου – άδειες εισόδου και εξόδου.

· Αντικαταστατικές – παραβατικές ενέργειες μελών.

· Πειθαρχικό συμβούλιο- κυρώσεις.

Να είστε όλοι εκεί.

 
Στο τραπέζι το θέμα του χονδρεμπορίου PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 22 May 2014 11:24

Στο τραπέζι το θέμα του χονδρεμπορίου

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΚΑΘ Α.Ε. σε συνεργασία με τη SHOT AE ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ενωσης Αγορών Χονδρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 180 πρόεδροι και μέλη αγορών από τις χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, από την Κίνα, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Λατινική Αμερική και τη Νότιο Αφρική.

Χαρακτηριστικά του υψηλού ενδιαφέροντος ήταν το γεγονός πως μόνο η κινεζική συμμετοχή ξεπερνούσε τα 27 άτομα.

Την τελετή έναρξης πραγματοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθ. Σκορδάς. Επίσης χαιρετισμό στο Συνέδριο απηύθυνε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου. ΣΤο welcome coctail χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου ¨κάλυψαν" τα νέα μοντέλα διοίκησης των αγορών και ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία στους συνέδρους και τους χονδρεμπόρους να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και ειδικότερα στη 2η ενότητα απονεμήθηκαν τα Βραβεία Καινοτομίας της WUWM για το 2013. Το χρυσό βραβείο για το 2013 απονεμήθηκε στην Κεντρική Αγορά της Ισπανίας Mercazaraqoza, την οποία εκπροσώπησε στο Συνέδριο ο Sergio Alarcon. Το χάλκινο βραβείο για το 2013 απονεμήθηκε στη χονδρική αγορά της Σεούλ, Gangseo, Νότια Κορέα, την οποία εκπροσώπησε ο Mengqui Wu.

Οι κύριοι στόχοι του Συνεδρίου επιτεύχθηκαν. Πιο συγκεκριμένα αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν με επιτυχία:

Νέα μοντέλα διοίκησης των αγορών.

Επιτυχείς τρόποι εξασφάλισης της χρηματοδότησης των αγορών.

Βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών.

Εφαρμογές καινοτόμας διοίκησης αγοράς.

Τέλος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κακαφίκας, ανέδειξε στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα μείζονα θέματα της παραγωγής και διακίνησης τροφίμων που σχετίζονται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

 

ΠΗΓΗ: Αγγελιοφόρος

 
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ 79Η ΔΕΘ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 16 May 2014 08:34

 

Επιδότηση συμμετοχής μελών ΕΒΕΘ στην 79η ΔΕΘ - Περίπτερο ΕΒΕΘ

Αγαπητά μέλη,

Mετά την επιτυχημένη περσινή πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας, να μετάσχει με δικό του Περίπτερο στην 78η ΔΕΘ επιδοτώντας τα μέλη του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας την πάγια τακτική του να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τους φορείς που την προάγουν, αποφάσισε και φέτος την ενοικίαση του Περιπτέρου 10, προκειμένου να στεγάσει τις επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 79η ΔΕΘ,  απ΄ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

Επισυνάπτονται:
1. Ενημερωτικό έγγραφο

2. Δελτίο συμμετοχής
3. Κανονισμός 79ης ΔΕΘ
4. Έντυπο εκθεμάτων

Με εκτίμηση
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ
τηλ. 2310-370132
Fax 2310-371136
www.ebeth.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΕΒΕΘ ή με τη γραμματεία του Συνδέσμου Εμπόρων ΚΛΘ.

 

ΠΗΓΗ: ΕΒΕΘ

 

Last Updated on Friday, 16 May 2014 08:47
 
Στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίοιυ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 05 May 2014 09:22

Στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίοιυ

Η καινοτομία στη διοοίκηση των αγορών και στα δίκτυα διανομής καθώς και η χρηματοδότηση τους θα αποτελέσουν τα μεγάλα θέματα του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίου που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (14-16 Μαίου 2014).

Η θεματολογία του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίου θα κινηθεί γύρω από τον τομέα των logistics, την επίδραση της οικονομικής κρίσης και τις αλλαγές που αυτή συνεπάγεται, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της αγοράς. Θα συζητηθούν τα νέα μοντέλα διοίκησης των αγορών και καινοτομίες στο ζήτημα του management.

Έχει ως στόχο την προώθηση της ανταλλαγής χρήσιμων πληροφοριών σε διεθνές επίπεδο σε θέματα χονδρικής αγοράς με σκοπό τη βελτίωση της οργάνωσης, της διαχείρισης και των υποδομών.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1: "Αγορές : Καινοτόμες προτάσεις για τα δίκτυα διανομής".

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας θα εξεταστούν οι καινοτόμες προτάσεις που αφορούν στην αριστεία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ένωση Αγορών Χονδρεμπορίου που έλαβαν το χρυσό και χάλκινο βραβείο το 2013 θα παρουσιάσουν την πρόταση τους σε αυτήν τη σύνοδο. Η Κεντρική Αγορά της Ισπανίας, Mercazaragoza, κέρδισε το χρυσό βραβείο για το 2013 για την επέκταση της εφοδιαστικής αλυσίδας με τερματικό σταθμό στο λιμάνι, χρησιμοποιώντας containers για τη διακίνηση των νωπών προιόντων. Με αυτόν τον τρόπο αναδείχτηκε σε διαμετακομιστικό κέντρο αγροτικών προιόντων, σημαντικό για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 2: "Χρηματοοικονομικές Αγορές - Προκλήσεις και Δυνατότητες"

Στο πλαίσιο αυτής της ενότητας θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Στην ανάπτυξη της αγοράς των τροφίμων, η εξασφάλιση της αρχικής χρηματοδότησης, καθώς και η ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης οικονομικής στρατηγικής είναι ύψιστης σημασίας για τη βιωσιμότητα της αγοράς τροφίμων.

Η διαφορά στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιωτικές αγορές σε σχέση με τις δημόσιες.

Οι αγορές τροφίμων θα πρέπει να λειτουργούν με στόχο το κέρδος ή με βάση τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ως κοινωφελείς επιχειρήσεις.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3: " Καινοτόμα Διοίκηση Αγορών".

Στη θεματική ενότητα αυτή θα συζητηθούν τα παρακάτω:

Για την επιτυχή αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων, η καινοτόμα διαχείριση της αγοράς, δεν είναι μόνο προϋπόθεση αλλά αναγκαιότητα. Οι αγορές χονδρικής μπορούν να πετύχουν αν συνεχίσουν να δουλεύουν και στο μέλλον με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια;

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία της καινοτόμας διαχείρισης της αγοράς. Τα κύρια εμπόδια στην καινοτομία. Ο αντίκτυπος που έχουν οι εξωτερικοί παράγοντες (π.χ. πολιτικοί, εξωτερικοί φορείς λήψης αποφάσεων, νομοθεσία, οικονομία κ.λ.π.) στην εφαρμογή της καινοτόμας διοίκησης της αγοράς.

Πηγές έμπνευσης για την καινοτομία. Τι μας έχουν διδάξει οι άλλες αγορές; Βελτίωση στην ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τη διαχείριση της καινοτομίας στο πλαίσιο ενός οργανισμού όπως η Παγκόσμια Ένωση Αγορών Χονδρεμπορίου (wuwm). Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλής πρακτικής στην καινοτόμα διοίκηση.

 

πηγή: Αγγελιοφόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να μάθετε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου επισκεφθείτε την σελίδα της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης www.kath.gr

Last Updated on Thursday, 08 May 2014 08:55
 
www.wuwmconference.org PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 05 May 2014 07:47

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χονδρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη!

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΚΑΘ.Α.Ε. στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων αγορών, ανέλαβε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, για το διάστημα 14-16 Μαίου 2014 με θέμα: "Αγορές : Καινοτόμες προτάσεις για τα Δίκτυα διανομής", με ομιλητές Ελληνες και ξένους επιστήμονες και ειδικούς.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προώθηση της ανταλλαγής χρήσιμων πληροφοριών σε διεθνές επίπεδο σε θέματα χονδρικής αγοράς με σκοπό τη βελτίωση της οργάνωσης, της διαχείρισης και των υποδομών.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν σημαντικοί παράγοντες από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τις αναπτυσσόμενες χώρες (Κίνα, Βραζιλία, Τουρκία κ.τ.λ.) με τις οποίες μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω εμπορικές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα επιδιωχθούν εμπορικές συνεργασίες με τους μετέχοντες Συνέδρους (150 σύνεδροι) και τους Έλληνες εμπόρους φρούτων και λαχανικών.

 

www.wuwmconference.org   WUWM 14-16 MAY 2014 THESSALONIKI GREECE

 

πηγή: Αγγελιοφόρος

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 13
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates