Ulti Clocks content
GreekEnglish (United Kingdom)
 
News
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 09 December 2013 08:48

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα επιμελητήρια της πόλης (ΕΒΕΘ, ΕΕΘ) και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) οργανώνει συνάντηση των εκπροσώπων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του Νομού καθώς και εκπροσώπων της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρμοδίων Υπηρεσιακών παραγόντων το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29).

Θέμα της συνάντησης το παραεμπόριο και οι επιπτώσεις στην αγοράς της πόλης μας και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη εν όψει μάλιστα της αναμενόμενης έξαρσης του φαινομένου κατά την περίοδο των εορτών.

Μετά την κεντρική εισήγηση του προέδρου το Συνδέσμου μας κ. Ιωάννη Χαραλαμπίδη θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και θα εκδοθεί ψήφισμα.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συνδέσμου μας στο τηλέφωνο 2310-764133 ως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας.

 

 

Last Updated on Monday, 09 December 2013 08:53
 
ΩΡΑΡΙΟ ΕΟΡΤΩΝ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 02 December 2013 10:26

ΘΕΜΑ: ΩΡΑΡΙΟ ΕΟΡΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εμπόρων ΚΛΘ σας ενημερώνει ότι κατόπιν συνεδριάσεως του την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, αποφάσισε το ωράριο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων να διαμορφωθεί ως εξής:

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τρίτη 24/12/13: Κλειστά

Τετάρτη 25/12/13: Κλειστά

Πέμπτη 26/12/13: Κλειστά

Παρασκευή 27/12/13: Ανοιχτά (ζυγιστήριο 2π.μ. και αγοραπωλησίες 3π.μ.)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Τρίτη 31/12/13: Κλειστά

Τετάρτη 01/01/14: Κλειστά

Πέμπτη 02/01/14: Κλειστά

Παρασκευή 03/01/14: Ανοιχτά (ζυγιστήριο 2π.μ. και αγοραπωλησίες 3π.μ.)

ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Δευτέρα 06/01/14: Κλειστά

Από Τρίτη 07/01/14: ανοιχτά κατά το ισχύον ωράριο

 

Last Updated on Monday, 02 December 2013 10:34
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ.Γ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΜΟΣΧΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 21 November 2013 09:06

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΜΟΣΧΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το προεδρείο του Συνδέσμου Εμπόρων ΚΛΘ (πρόεδρος κ. Χαραλαμπίδης, αντιπρόεδρος κ. Λιώτης και γενικός γραμματέας κ. Ιωαννίδης). Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση αυτή έχουν σχέση με τις αναγγελίες φορτώσεων, το ενιαίο μητρώο εμπόρων αγροτικών προϊόντων, εφοδίων και εισροών καθώς και στην εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας περί παραγωγής, τυποποίησης, υγιεινής, ασφάλειας και ιχνηλασιμότητας των τροφίμων (Farmers Market, Υπαίθριο Εμπόριο).

 

Last Updated on Thursday, 21 November 2013 09:15
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΚΟΡΔΑ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 15 November 2013 12:09

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Σκόρδα  πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το προεδρείο του Συνδέσμου Εμπόρων ΚΛΘ (πρόεδρος κ. Χαραλαμπίδης, αντιπρόεδρος κ. Λιώτης και γενικός γραμματέας κ. Ιωαννίδης). Η συνάντηση αφορούσε στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης - Ανάπτυξη και προοπτικές. Τα επιμέρους θέματα της συνάντησης αφορούσαν την απελευθέρωση των μισθώσεων - πλειστηριασμοί καταστημάτων, το παρεμπόριο και τη διαμόρφωση των τιμών των οπωροκηπευτικών.

Last Updated on Thursday, 21 November 2013 09:16
 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 12 November 2013 10:40

ΘΕΜΑ: Αγγελίες προσφοράς εργασίας - Νέα Διαδικτυακή υπηρεσία του ΕΒΕΘ προς τα μέλη του.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ευχαρίστως σας γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας βελτίωσης των υπηρεσιών του, εγκαινιάζει, για την εξυπηρέτηση σας,μία νέα διαδικτυακή υπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις - μέλη του να δημοσιεύουν στο διαδικτυακό χώρο του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, αγγελίες προσφοράς εργασίας.

Προϋπόθεση για τη χρήση της εν λόγω υπηρεσίας, που παρέχεται  δωρεάν στα μέλη του Επιμελητηρίου μας, είναι να είναι ταμειακά ενήμερα και να διαθέτουν κωδικούς για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΒΕΘ, καθώς η ανάρτηση και η διαχείριση των αγγελιών, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του πεδίου "ηλεκτρονικές υπηρεσίες". Οι δημοσιεύσεις θα παραμένουν αναρτημένες για διάστημα 15 ημερών και στη συνέχεια, εφόσον δεν ανανεωθούν, διαγράφονται αυτομάτως.

Είναι ευνόητο ότι οι εν λόγω αγγελίες θα είναι προσβάσιμες απ' όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί καθώς έχει ξεκινήσει ευρεία καμπάνια προβολής της πρωτοβουλίας μας.

Αγαπητά μέλη, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το νέο πεδίο της ιστοσελίδας  του Επιμεληηρίου μας και να καταχωρήσετε στον εν λόγω πεδίο τυχόν ανάγκες σας σς εργατικό δυναμικό, στο εύχρηστο ηλεκτρονικό περιβάλλον, που δημιουργήσαμε για σα;, εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος.

Με την πεποίθηση ότι η νέα μας υπηρεσία θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

 

πηγή: Εμπορικό και Βιομηχανικό  Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

 

Last Updated on Tuesday, 12 November 2013 11:56
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 10
Powered by Data Print
Joomla Templates by DataPrint Joomla Templates